Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut

Palvelemme kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa. Asennus-, puhdistus- ja huoltotöiden lisäksi saat kauttamme laadukkaat, kohteen tarpeisiin sopivat ilmanvaihtolaitteet sekä muut tarvikkeet. Keskitymme työssämme olennaiseen ja pyrimme täydelliseen lopputulokseen.

 

Asennamme uutta ja modernisoimme vanhaa

Asennamme ilmanvaihtolaitteet ja -kanavat niin uusiin kuin vanhoihin kohteisiin ja lisäksi modernisoimme vanhat ilmanvaihtojärjestelmät. Modernisoinnin yhteydessä muun muassa vaihdetaan pölisevät kivi- ja lasivillasta valmistetut äänenvaimentimet nykyaikaisiin polyesteriäänenvaimentimiin, jotka asennetaan paikan päällä.

 

Puhdistamme ilmanvaihtokanavat sekä jäähdytyslaitteet

Terveys alkaa puhtaasta sisäilmasta. Käytämme ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa alipaineistusta ja mekaanista harjausta. Käytössämme on laadukkaat, kotimaiset laitteet. Perusteelliseen puhdistukseen kuuluu ilmanvaihtokanavien desinfiointi etanolilla, joka hävittää tehokkaasti homeet, hiivat ja muut mikrobit. Tarvittaessa poistamme hajuhaitat otsonoimalla. Ilmanvaihtokanavien lisäksi puhdistamme muun muassa ravintoloiden jäähdytyslaitteet.

 

Huollamme ja sääädämme ilmanvaihtolaitteet

Huollamme kaikenlaiset ilmanvaihtolaitteet niin kotitalouksille kuin muillekin kiinteistöille. Mittaamme ilmamäärät moderneilla mittalaitteilla ja teemme tarvittavat säädöt.

 

Poistamme hajuhaitat otsonoimalla

Otsonointi on tehokas tapa hävittää hajuhaittoja, sillä se tuhoaa homeet, hiivasienet, bakteerit ja virukset. Otsonointi auttaa poistamaan esimerkiksi eläinten, tupakan ja viemärin hajua, ja siitä voi olla merkittävää hyötyä kosteusvaurio- ja homekorjausten yhteydessä. Kiinteistöjen lisäksi otsonoimme muun muassa henkilöautot sekä asuntoautot ja -vaunut. Otsoinointi on hyvä keino helpottaa allergian tai astman oireita.